manukara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manukara Aksara Jawa: (ma)ꦤꦸ (nu) (ka) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) miturut, manut, nulad.








Kata kunci/keywords: arti manukara, makna manukara, definisi manukara, tegese manukara, tegesipun manukara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org