maoni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maoni Aksara Jawa: (ma)ꦲꦺꦴ (o)ꦤꦶ (ni)
Lingga: krama/ngoko

  1. nacad, mancahi;;
Kacocogna karo waon.








Kata kunci/keywords: arti maoni, makna maoni, definisi maoni, tegese maoni, tegesipun maoni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org