maot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maot Aksara Jawa: (ma)ꦲꦺꦴ (o)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak mati.








Kata kunci/keywords: arti maot, makna maot, definisi maot, tegese maot, tegesipun maot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.