mar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mar Aksara Jawa: ꦩꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. cape, tanpa daya, rasa kaya gringgingên;;
Kacocogna karo êmar.








Kata kunci/keywords: arti mar, makna mar, definisi mar, tegese mar, tegesipun marBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org