mar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mar Aksara Jawa: ꦩꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. cape, tanpa daya, rasa kaya gringgingên;;
Kacocogna karo êmar.








Kata kunci/keywords: arti mar, makna mar, definisi mar, tegese mar, tegesipun marBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mar&oldid=101194"