mar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mar Aksara Jawa: ꦩꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. cape, tanpa daya, rasa kaya gringgingên;;
Kacocogna karo êmar.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mar&oldid=52695"