mar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mar Aksara Jawa: (ma) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. cape, tanpa daya, rasa kaya gringgingên;;
Kacocogna karo êmar.








Kata kunci/keywords: arti mar, makna mar, definisi mar, tegese mar, tegesipun mar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.