marabi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

marabi

  1. êngg njênêngi pêparab;
  2. (Kw) ngarani, njênêngi
Kacocogna karo
  • parab.








Kata kunci/keywords: arti marabi, makna marabi, definisi marabi, tegese marabi, tegesipun marabiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org