marasadu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

marasadu Aksara Jawa: (ma) (ra) (sa)ꦢꦸ (du)
Lingga:

  1. (Kw) ngapusi, julig.








Kata kunci/keywords: arti marasadu, makna marasadu, definisi marasadu, tegese marasadu, tegesipun marasadu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org