marbuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

marbuk Aksara Jawa: [[ꦩrbuꦏ꧀| (ma)rbu (rbu)ꦏ꧀ (k)]]
Lingga:

  1. (Kw) sumêrbak, ngambar.








Kata kunci/keywords: arti marbuk, makna marbuk, definisi marbuk, tegese marbuk, tegesipun marbuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.