mardi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

mardi Aksara Jawa: [[ꦩrdi|ꦩrdi]]
Lingga: krama/ngoko

  1. ak
Kacocogna karo mêrdi.








Kata kunci/keywords: arti mardi, makna mardi, definisi mardi, tegese mardi, tegesipun mardi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org