mardi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mardi Aksara Jawa: [[ꦩrdi| (ma)rdi (rdi)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. ak
Kacocogna karo mêrdi.








Kata kunci/keywords: arti mardi, makna mardi, definisi mardi, tegese mardi, tegesipun mardi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.