margupe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

margupe Aksara Jawa: [[ꦩrguꦥꦺ| (ma)rgu (rgu)ꦥꦺ (pe)]]
Lingga:

  1. (Kw) sayah, kêsêl.








Kata kunci/keywords: arti margupe, makna margupe, definisi margupe, tegese margupe, tegesipun margupe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org