marine

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

marine Aksara Jawa: ꦩꦫꦶꦤꦺ
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) babagan kaprajuritan ing sêgara.








Kata kunci/keywords: arti marine, makna marine, definisi marine, tegese marine, tegesipun marine Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org