marit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

marit Aksara Jawa: (ma)ꦫꦶ (ri)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. êngg angok, surud;;
Kacocogna karo morat-marit.








Kata kunci/keywords: arti marit, makna marit, definisi marit, tegese marit, tegesipun marit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.