marsose

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

marsose Aksara Jawa: [[ꦩrsoꦱꦺ| (ma)rso (rso)ꦱꦺ (se)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning saradhadhu pilihan.







Kata kunci/keywords: arti marsose, makna marsose, definisi marsose, tegese marsose, tegesipun marsose

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.