Menyang kontèn

martèl

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

martèl Aksara Jawa: [[ꦩrtèꦭ꧀| (ma)rtè (rtè)ꦭ꧀ (l)]]

  1. êngg pc palu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti martèl, makna martèl, definisi martèl, tegese martèl, tegesipun martèl

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.