marta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

marta Aksara Jawa: [[ꦩrta| (ma)rta (rta)]]
Lingga:

  1. (Kw) lêmbah manah, sarèh.








Kata kunci/keywords: arti marta, makna marta, definisi marta, tegese marta, tegesipun marta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.