maru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maru krama/ngoko

  1. bojoning bojo (tmr. wong kang wayuh);
  2. ent wong kang padha dene jor-joran (golèk sih lsp).








Kata kunci/keywords: arti maru, makna maru, definisi maru, tegese maru, tegesipun maru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.