masakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

masakan Aksara Jawa: (ma) (sa) (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (masak)

  1. êngg racikan kinang.








Kata kunci/keywords: arti masakan, makna masakan, definisi masakan, tegese masakan, tegesipun masakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.