Menyang kontèn

masalah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

masalah (Ar) krama/ngoko

  1. bab (prakara) kang isih dadi rembug;
  2. andharan kang nerangaké sawijining bab;
  3. mungguh ing bab.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti masalah, makna masalah, definisi masalah, tegese masalah, tegesipun masalah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.