masih

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

masih Aksara Jawa: (ma)ꦱꦶ (si) (h)
Lingga:

  1. êngg pc isih.







Kata kunci/keywords: arti masih, makna masih, definisi masih, tegese masih, tegesipun masih

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.