masinis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

masinis Aksara Jawa: (ma)ꦱꦶ (si)ꦤꦶ (ni)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) tukang nglakokake mêsin (sêpur, pabrik lsp).







Kata kunci/keywords: arti masinis, makna masinis, definisi masinis, tegese masinis, tegesipun masinis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.