masjid

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

masjid Aksara Jawa: [[ꦩsjiꦢ꧀| (ma)sji (sji)ꦢ꧀ (d)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. omah dianggo sêmbahyang (Islam).








Kata kunci/keywords: arti masjid, makna masjid, definisi masjid, tegese masjid, tegesipun masjid
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.