maski

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maski Aksara Jawa: [[ꦩski| (ma)ski (ski)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg sênadyan.








Kata kunci/keywords: arti maski, makna maski, definisi maski, tegese maski, tegesipun maski
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.