masrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

masrik Aksara Jawa: (ma)ꦱꦿꦶ (sri)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak wetan(-an).








Kata kunci/keywords: arti masrik, makna masrik, definisi masrik, tegese masrik, tegesipun masrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.