masrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

masrik Aksara Jawa: (ma)ꦱꦿꦶ (sri)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak wetan(-an).








Kata kunci/keywords: arti masrik, makna masrik, definisi masrik, tegese masrik, tegesipun masrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org