mastaka

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mastaka

  1. (Kw) pucuk, puncak;
  2. (Kw) makutha;
  3. (Kw) êndhas;
  4. krama/ngoko ak êndhas-êndhasan (pucuking) mêsjid.







Kata kunci/keywords: arti mastaka, makna mastaka, definisi mastaka, tegese mastaka, tegesipun mastaka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.