masuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

masuk Aksara Jawa: ꦩꦱꦸꦏ꧀
Lingga:

  1. êngg pc mlêbu;;
Kacocogna karo mangsuk, manjing.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=masuk&oldid=50726"