masuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

masuk Aksara Jawa: ꦩꦱꦸꦏ꧀
Lingga:

  1. êngg pc mlêbu;;
Kacocogna karo mangsuk, manjing.








Kata kunci/keywords: arti masuk, makna masuk, definisi masuk, tegese masuk, tegesipun masukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=masuk&oldid=50726"