mat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mat pc

  1. diincêng (dipandêng) têmênan;
  2. ngêrti têmênan;
  3. enak (kêpenak) bangêt








Kata kunci/keywords: arti mat, makna mat, definisi mat, tegese mat, tegesipun mat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.