matis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

matis Aksara Jawa: (ma)ꦠꦶ (ti)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (tis)

  1. (Kw) adhêm, anyêp;








Kata kunci/keywords: arti matis, makna matis, definisi matis, tegese matis, tegesipun matis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.