matur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

matur Aksara Jawa: (ma)ꦠꦸ (tu) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. munjuk ki kandha (kalawan urmat);;
Kacocogna karo atur.








Kata kunci/keywords: arti matur, makna matur, definisi matur, tegese matur, tegesipun matur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.