matur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

matur Aksara Jawa: ꦩꦠꦸꦂ
Lingga: krama/ngoko

  1. munjuk ki kandha (kalawan urmat);;
Kacocogna karo atur.








Kata kunci/keywords: arti matur, makna matur, definisi matur, tegese matur, tegesipun matur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org