Menyang kontèn

mawas

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mawas krama/ngoko ak Aksara Jawa: (ma) (wa)ꦱ꧀ (s)

  1. ngawasaké, namataké;
  2. ngener, nuju marang;
  3. gawé wawasan


Kacocogna karo

  • wawas, awas.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mawas, makna mawas, definisi mawas, tegese mawas, tegesipun mawas

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.