Menyang kontèn

mayor

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mayor (Wl) krama/ngoko

  1. pangkat sadhuwuring kaptin;
  2. êngg sesebutané punggawa désa kang pinatah ngawat-awati pangeduming banyu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mayor, makna mayor, definisi mayor, tegese mayor, tegesipun mayor

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.