mayor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mayor (Wl) krama/ngoko

  1. pangkat sadhuwuring kaptin;
  2. êngg sêsêbutane punggawa desa kang pinatah ngawat-awati pangêduming banyu.








Kata kunci/keywords: arti mayor, makna mayor, definisi mayor, tegese mayor, tegesipun mayorBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org