mayor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mayor (Wl) krama/ngoko

  1. pangkat sadhuwuring kaptin;
  2. êngg sêsêbutane punggawa desa kang pinatah ngawat-awati pangêduming banyu.








Kata kunci/keywords: arti mayor, makna mayor, definisi mayor, tegese mayor, tegesipun mayor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.