mayura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mayura Aksara Jawa: (ma)ꦪꦸ (yu) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) mêrak;;
Kacocogna karo manyura.








Kata kunci/keywords: arti mayura, makna mayura, definisi mayura, tegese mayura, tegesipun mayura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org