mbècu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mbècu

  1. êngg pc muring (mrêngut)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti mbècu, makna mbècu, definisi mbècu, tegese mbècu, tegesipun mbècu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.