mbêkicik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbêkicik
Lingga: (bêkicik)
krama/ngoko

  1. nywara krênyês-krênyês tmr. lênga sing arêp dianggo nggêgorèng;
  2. êngg sugih padu;
  3. êngg nggadhung (tmr. main).








Kata kunci/keywords: arti mbêkicik, makna mbêkicik, definisi mbêkicik, tegese mbêkicik, tegesipun mbêkicik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org