mbêkur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mbêkur krama/ngoko

  1. muni wok-ketêkur (tmr. dara, dêruk lsp).









Kata kunci/keywords: arti mbêkur, makna mbêkur, definisi mbêkur, tegese mbêkur, tegesipun mbêkur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.