mbabit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mbabit krama/ngoko

  1. nyabêtake pêdhang lsp. mênyang ing ngiringan;









Kata kunci/keywords: arti mbabit, makna mbabit, definisi mbabit, tegese mbabit, tegesipun mbabit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.