mbabrag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbabrag krama/ngoko

  1. lagi nêdhêng-nêdhênge mêmpêng lan brai (tmr. jaka, jago lsp).









Kata kunci/keywords: arti mbabrag, makna mbabrag, definisi mbabrag, tegese mbabrag, tegesipun mbabrag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org