mbadhe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbadhe krama/ngoko

  1. durung tanak (isih rada atos tmr. sêga).









Kata kunci/keywords: arti mbadhe, makna mbadhe, definisi mbadhe, tegese mbadhe, tegesipun mbadhe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org