mbanyuwara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbanyuwara krama/ngoko

  1. ak tapa nyirik banyu.









Kata kunci/keywords: arti mbanyuwara, makna mbanyuwara, definisi mbanyuwara, tegese mbanyuwara, tegesipun mbanyuwara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org