Menyang kontèn

mbaung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mbaung

  1. jugug seru.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mbaung, makna mbaung, definisi mbaung, tegese mbaung, tegesipun mbaung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.