mblêrêngi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mblêrêngi
Lingga: (blêrêng)

  1. njalari blêrêng;
  2. ent mêdèni (marga sugih, luhur).








Kata kunci/keywords: arti mblêrêngi, makna mblêrêngi, definisi mblêrêngi, tegese mblêrêngi, tegesipun mblêrêngi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.