mbrêganjok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbrêganjok

  1. êngg pc ngewuhake (tmr. bêbudèn).









Kata kunci/keywords: arti mbrêganjok, makna mbrêganjok, definisi mbrêganjok, tegese mbrêganjok, tegesipun mbrêganjok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org