mbrêngkele

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbrêngkele krama/ngoko

  1. mung mikir (ngrêmbug, golèk) butuhe dhewe, ora gêlêm ngalah.









Kata kunci/keywords: arti mbrêngkele, makna mbrêngkele, definisi mbrêngkele, tegese mbrêngkele, tegesipun mbrêngkele
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.