medan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

medan

  1. (Kw) têgal;
  2. papan jêmbar, papan paprangan
Kacocogna karo
  • pamedan.








Kata kunci/keywords: arti medan, makna medan, definisi medan, tegese medan, tegesipun medan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org