meloni

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

meloni Aksara Jawa: ꦩꦺ (me)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤꦶ (ni)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak pelo.







Kata kunci/keywords: arti meloni, makna meloni, definisi meloni, tegese meloni, tegesipun meloni

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.