melot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

melot Aksara Jawa: ꦩꦺꦭꦺꦴꦠ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. mbêngkêluk nêkuk (tmr. dhuwit, kêris lsp).








Kata kunci/keywords: arti melot, makna melot, definisi melot, tegese melot, tegesipun melotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org