Menyang kontèn

memang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mémang Aksara Jawa: ꦩꦺ ()ꦩꦁ (mang)
Lingga: (mémang)

  1. êngg pc pancèn mula.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti memang, makna memang, definisi memang, tegese memang, tegesipun memang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.