meme

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

meme Aksara Jawa: ꦩꦺ (me)ꦩꦺ (me)
Lingga: krama/ngoko

  1. mepe;








Kata kunci/keywords: arti meme, makna meme, definisi meme, tegese meme, tegesipun meme
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org