meme

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

meme Aksara Jawa: ꦩꦺꦩꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. mepe;








Kata kunci/keywords: arti meme, makna meme, definisi meme, tegese meme, tegesipun memeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org