menggal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

menggal Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ng) (ga)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) enggal.








Kata kunci/keywords: arti menggal, makna menggal, definisi menggal, tegese menggal, tegesipun menggal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org