merah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

merah Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ra) (h)
Lingga:

  1. êngg pc (kaum merah) golongan wong komunis;







Kata kunci/keywords: arti merah, makna merah, definisi merah, tegese merah, tegesipun merah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.