mêruhi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka meruhi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mêruhi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mêruhi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mriksani ki

  1. wêruh marang;
  2. ndêlêng
Kacocogna karo
  • wêruh.







Kata kunci/keywords: arti mêruhi, makna mêruhi, definisi mêruhi, tegese mêruhi, tegesipun mêruhi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.