mêruhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka meruhi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mêruhi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mêruhi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mriksani ki

  1. wêruh marang;
  2. ndêlêng
Kacocogna karo
  • wêruh.








Kata kunci/keywords: arti mêruhi, makna mêruhi, definisi mêruhi, tegese mêruhi, tegesipun mêruhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org