mesa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mesa Aksara Jawa: ꦩꦺꦱ
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama mesa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêbo;;

Kacocogna karo maesa.








Kata kunci/keywords: arti mesa, makna mesa, definisi mesa, tegese mesa, tegesipun mesaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mesa&oldid=101470"