mesa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mesa Aksara Jawa: ꦩꦺꦱ
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama mesa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêbo;;

Kacocogna karo maesa.








Kata kunci/keywords: arti mesa, makna mesa, definisi mesa, tegese mesa, tegesipun mesaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org